av Arild Ness sist endret 2021-09-17T10:00:08+02:00
Har du lyst til å høre et morsomt og fantasifullt eventyr?
Søndag 28. november 13:30
Hovedbiblioteket

Ivan, en fattig russisk potetbonde, finner en dag en skattekiste i åkeren. Men åkeren tilhører landsbyens grådige borgermester, og Ivan må legge en listig plan for å få beholde skatten.

Liv Brita Brodal er en forteller som vet å fenge sitt publikum.

Passer fra 3-7 år.

Påmelding

På grunn av Korona-situasjonen og krav til eventuell smittesporing, må alle deltagere på bibliotekets arrangement være påmeldt (følg linken over). Om det er ledig plass er det også mulig å bli registrert ved inngangen ved arrangementsstart.

Familiesøndag: Den supermagiske fantastiske dagen

Har du lyst til å høre et morsomt og fantasifullt eventyr?

• Søndag 28. november
  • Hovedbiblioteket

Liv Brita Brodal er en forteller som vet å fenge sitt publikum.

Passer fra 3-7 år.

Påmelding