Glemt passord?   Registrer deg her.
av Arild Ness sist endret 2020-09-02T09:33:51+02:00
Isbjørnen Ida skal feire bursdagen sin, men har ingen venner. I stedet for å spise opp all kaken alene, reiser hun ut i verden med en bunke invitasjoner. Kom på biblioteket og bli med på ferden!
Søndag 18. oktober 13:30
Hovedbiblioteket

Forfatter og illustratør Nora Brech leser og forteller fra denne nydelige boken. Fra 4 år, ca. 30 min.

Påmelding:

På grunn av Korona-situasjonen og krav til eventuell smittesporing, må alle deltagere på bibliotekets arrangement være påmeldt (følg linken over).

Det er mulig å legge til flere deltagere (f.eks deg + dine barn), men en voksen ansvarlig deltager må registrere navn, e-post og telefonnummer.

Begrenset antall plasser.

Familiesøndag: Hvem vil komme i bursdagen min?

• Søndag 18. oktober
  • Hovedbiblioteket