av Arild Ness sist endret 2022-08-31T18:22:22+02:00
I boka Tøffe maskiner lar Line Halsnes oss bli kjent med de sju tøffeste maskinene samlet mellom to permer: traktor, gravemaskin, dumper, hjullaster, bulldoser, skurtresker og hogstmaskin. Hvilken maskin er din favoritt?
Søndag 18. september 13:30
Hovedbiblioteket, Auditoriet
Line kommer til biblioteket og viser frem illustrasjonene i storformat, der maskinene er tegnet detaljert og riktig. Du får vite hva de kan brukes til, hvordan de ser ut inni og hvordan du mekker på dem. Line skal også tegne. Hun har faktisk en hel verktøykasse full av tegnesaker, og den lengste papirrullen du har sett.

Forestillingen passer for barn og voksne i gravemaskinalder.

Gratis, ingen påmelding.

Familiesøndag: Lær om tøffe maskiner med Line Halsnes

• Søndag 18. september
  • Hovedbiblioteket, Auditoriet

Forestillingen passer for barn og voksne i gravemaskinalder.

Gratis, ingen påmelding.