av Camilla Grindheim Larsen sist endret 2022-10-31T10:53:35+01:00
En liten løve er full av lekelyst. Når en tilfeldig papirbit flagrer forbi, begynner jakten. Merkelige dyr og skikkelser dukker opp, og løven får overraskelser i fleng!
Søndag 6. november 14:15
Hovedbiblioteket, Auditoriet
PÅMELDING

Cirka Teater har latt seg fascinere av det utømmelige pågangsmotet barna viser gjennom leken. De små har en stor evne til å la seg oppsluke, leve her og nå, plutselig finne noe nytt og følge det nye sporet. Dette er figurteater om de rare oppdagelsene og de skumle katastrofene. Om å falle gang på gang, riste værhårene på plass og reise seg igjen. Gjenkjennbart for de minste, morsomt for de mellomste, og kanskje også inspirerende for de voksne.

LØVE er en hyllest til nysgjerrigheten og fantasien. Forestillingen er ordløs og krever ikke språkkunnskaper.

Fra 4 år og oppover.

Familiesøndag: Løve - figurteater med Circa teater (forestilling #2)

• Søndag 6. november
  • Hovedbiblioteket, Auditoriet