av Arild Ness sist endret 2021-09-06T08:54:33+02:00
En snill forestilling med akkurat passe doser med spenning og humor, og som passer for alle.
Søndag 17. oktober 13:30
Hovedbiblioteket

Påmelding

På grunn av Korona-situasjonen og krav til eventuell smittesporing, må alle deltagere på bibliotekets arrangement være påmeldt (følg linken over). Om det er ledig plass er det også mulig å bli registrert ved inngangen ved arrangementsstart.

Bli med helten Espen Askeladd som drar ut på nye eventyr. Denne gangen er det ikke prinsesser han skal målbinde. Askeladden har nemlig alltid drømt om å bli en ekte ridder.

- Skal du det må du kunne kjempe med både drager og troll, sier kongen.

Askeladden legger ut på den farefulle ferden. Heldigvis dukker det opp en lur rev.

Familiesøndag: Ridder Aske møter trollet og dragen - teater

• Søndag 17. oktober
  • Hovedbiblioteket

Påmelding

- Skal du det må du kunne kjempe med både drager og troll, sier kongen.