av Arild Ness sist endret 2021-09-06T08:54:13+02:00
Kjenner du Rot og Bjørne? Rot og Bjørne er bestevenner, selv om de er helt ulike. Mens Rot er utålmodig, ivrig og full av ideer, er Bjørne ettertenksom, nøye og opptatt av å følge reglene. Da er det ikke alltid så lett å være enige.
Søndag 10. oktober 13:30
Hovedbiblioteket

Hege Østmo-Sæter Olsnes er forfatter og teaterpedagog fra Sotra, og hun både skriver og illustrerer de sjarmerende bøkene i serien om Rot og Bjørne.

Påmelding

På grunn av Korona-situasjonen og krav til eventuell smittesporing, må alle deltagere på bibliotekets arrangement være påmeldt (følg linken over). Om det er ledig plass er det også mulig å bli registrert ved inngangen ved arrangementsstart.

Familiesøndag: Rot og Bjørne - to veldig ulike venner

• Søndag 10. oktober