av Arild Ness sist endret 2021-09-20T12:39:08+02:00
Denne klassiske julefortellingen fremføres som musikalsk fortellerteater, og tar store og små med på en nostalgisk reise innover der og bortover sånn. Med Peder Opstad
Søndag 12. desember 13:30
Hovedbiblioteket

Påmelding

På grunn av Korona-situasjonen og krav til eventuell smittesporing, må alle deltagere på bibliotekets arrangement være påmeldt (følg linken over). Om det er ledig plass er det også mulig å bli registrert ved inngangen ved arrangementsstart.

Familiesøndag: Snekker Andersen og julenissen

• Søndag 12. desember