av Arild Ness sist endret 2022-08-22T15:51:11+02:00
Begynner dere å glede dere til jul og er klare for litt koselig julestemning?
Søndag 18. desember 13:00
Hovedbiblioteket, Auditoriet
Har du hørt om kjerringa som ble så lita som ei teskje. Alf Prøysens fortellinger om Teskjekjerringa er juveler i barnelitteraturen. Adele Lærum Duus herlige juleforestilling basert på Prøysens fortellinger er blitt en tradisjon for mange. Hvordan skal Teskjerringa lage til jul når hun er blitt så bitte lita? Men Teskjekjerringa, hu veit råd!

Forestillingen er utviklet og spilles av Adele Lærum Duus. Regi Anneke Giil. Musikk Hallvard Lærum.

Fra 4 år.

Familiesøndag: Teskjekjerringas jul - figurteater (forestilling #1)

Begynner dere å glede dere til jul og er klare for litt koselig julestemning?

• Søndag 18. desember
  • Hovedbiblioteket, Auditoriet