av Nettredaktør sist endret 2023-01-06T10:54:32+01:00
Vegard Markhus kommer til biblioteket og har med seg heile to forteljingar! Begge er morosame bøker der ungane som høyrer forteljinga, gjerne forstår litt meir enn hovudpersonen sjølv.
Søndag 19. februar 13:00
Hovedbiblioteket, Auditoriet

Kom og høyr om Timothy som mister seg sjølv, og Robert som har eit rundt problem. Og kanskje treng Vegard hjelp til å pusle saman alle kroppsdelane som Timothy mister?

Vegard Markhus er forfattar, illustratør, lærar og musikar, og ein morosam og lun formidlar.

Passer for barn fra 4 år.

Familiesøndag: Timothy mister seg sjølv og Det runde problemet

• Søndag 19. februar
  • Hovedbiblioteket, Auditoriet

Passer for barn fra 4 år.