av Arild Ness sist endret 2022-08-19T15:38:19+02:00
Velkommen til Familiesøndag på Hovedbiblioteket, klokken 13:30.
Søndag 11. september 13:30
Hovedbiblioteket, Auditoriet
"Når speilet knuser, blir pappa sint. Når jeg søler med melken, blir pappa sint. Han blir alltid sint! Men det er jo ikke min skyld. Det er fuglen som får meg til å gjøre det".

Forfatter og illustratør Hilde Hodnefjeld tegner og forteller fra den prisbelønte billedboken Uppsa. Boka er en varm skildring om klumsete barn og sinte foreldre og hvor vondt det er å få kjeft, særlig når du ikke gjorde det med vilje. Barn og voksne får være med å lage lyder til opplesningen. Sammen med Hilde lager vi en slags levende lydbok!

Familiesøndag: Uppsa - med Hilde Hodnefjeld

Velkommen til Familiesøndag på Hovedbiblioteket, klokken 13:30.

• Søndag 11. september
  • Hovedbiblioteket, Auditoriet