av Marie Amdam sist endret 2021-04-30T10:50:06+02:00
​Hva er god kunst for barn?
Tirsdag 1. juni 17:00
Hovedbiblioteket, Musikkavdelingen

Påmelding: https://fib.no/program/barnas-kunstverden-pa-voksnes-premisser\

Under årets festspill vises urpremieren Hull & Sønn på Fyllingsdalen Teater. Oppsetningen er basert på boken med samme navn av Frode Grytten og Marvin Halleraker, og er et samarbeid mellom Yngve Seterås, Jan Holden fra Dukketeaterverkstedet, Fyllingsdalen Teater og Festspillene i Bergen. Denne samtalen tar utgangspunkt i forestillingen og undersøker hvordan man kan lage god kunst for barn. Hvordan skape kunst og forestillinger som er på barnas premisser?

Deltakere i panelet er kritiker Guri Fjeldberg, forfatter Frode Grytten, Dominika Natalia Minkacz Sira fra Open Window Theatre, og Ane Berentsen fra Fyllingsdalen Teater.

Informasjon
Festspillene blir gjennomført i samsvar med regjeringens og lokale myndigheters gjeldende påbud og retningslinjer.

Festspillene: Barnas kunstverden på voksnes premisser?

​Hva er god kunst for barn?

• Tirsdag 1. juni
  • Hovedbiblioteket, Musikkavdelingen