Glemt passord/pinkode?   Registrer deg her.
by Birgit Bjørgum last modified 2017-02-06T12:48:54+00:00
Tirsdag 22. mars kl. 18:00 vises filmen "I en bedre verden" i Auditoriet. Arrangør er Filmmuerne Filmklubb.
Onsdag 22. mars 18:00
Hovedbiblioteket, Auditoriet

FILMER+ er en sosial og uformell filmkafé med gratis filmvisninger på Bergen Offentlige Bibliotek. Vi er for alle, men først og fremst deg som er ny i Norge og som ønsker å se gode filmer, praktisere norsk og bli bedre kjent med norsk samfunnsliv gjennom film.

"I en bedre verden" er en bredt anlagt fortelling om vennskap, hevn og utroskap. Filmen beveger seg fra den brutale hverdagen i en afrikansk flyktningleir til den postkortvakre idyllen i en dansk provinsby.

Anton er lege og pendler mellom en flyktningleir i Afrika og sitt hjem i Danmark der han har to små sønner. Han har sviktet sin elskede kone Marianne, og de prøver nå å venne seg til et liv uten hverandre. Samtidig begynner Antons 10 år gamle sønn Elias å bli venner med en ny gutt i klassen. Han heter Christian, og dette usedvanlige vennskapet utvikler seg snart til en foruroligende allianse som truer med å ødelegge landsbyidyllen for alltid.

Vi møtes i Amalies Hage etter filmen.

--
FILMER+ is a social and casual movie cafe with free screenings at the Bergen Public Library. We are for everyone, but primarily you who are new in Norway and who want to see good movies, practice Norwegian and become better acquainted with Norwegian society through film.

"In a Better World" is a broad story about friendship, revenge and infidelity. The film moves from the brutal life in an African refugee camp to the postcard beautiful idyll in a Danish provincial town.

Anton is a doctor and commutes between a refugee camp in Africa and his home in Denmark where he has two young sons. He has failed his beloved wife Marianne, and they are now trying to adjust to a life without each other. Meanwhile, Antons 10 year old son Elijah begins to befriend a new kid in class. His name is Christian and this extraordinary friendship soon turns into an unsettling alliance that threatens to destroy the village idyll forever.

We meet in Amalies Hage after the film

Youth/ Adult
Regi: S. Bier
Age limit: 15, due to unstable moods, violent individual scenes and revenge themes.
2hrs