Glemt passord/pinkode?   Registrer deg her.
av Birgit Bjørgum sist endret 2017-02-06T11:48:15+00:00 ReadSpeaker Lytt
Onsdag 8. mars kl. 18:00 vises filmen "Stand by Me" i Auditoriet. Arrangør er Filmmuerne Filmklubb.
Onsdag 8. mars 18:00
Hovedbiblioteket, Auditoriet

Vi feirer ett år med Stand By Me! FILMER+ er en sosial og uformell filmkafé med gratis visninger på Bergen Off. Bibliotek. Vi er for alle, men først og fremst deg som er ny i Norge og vil se gode filmer, praktisere norsk og bli bedre kjent med norsk samfunnsliv.

Fire 12 år gamle gutter legger i vei ut i skogen for å spore opp liket av en lenge ettersøkt jevngammel gutt. Dette er den lett makabre rammen rundt en varm, spennende og sjarmerende historie om ungt vennskap og dristighet. Turen inn i skogen blir en slags manndomsprøve for de fire kameratene. De får en tøff men samtidig lærerik inntreden i voksenverdenen. De fire guttene er på terskelen til manndom, og turen er en slags konfirmasjon for guttene: Er de tøffe nok til å takle det tøffeste av alt?

Etter filmen møtes vi i Amalies Hage.

Celebrating one year with Stand By Me!
FILMER+ is a social and casual movie cafe with free screenings at the Bergen Public Library. We are for everyone, but primarily you who are new in Norway and who want to see good movies, practice Norwegian and become better acquainted with Norwegian society through film.

Four 12 year old boys head off into the woods to track down the body of a missing boy. This is the slightly macabre frame around a warm, exciting and charming story about young friendship and boldness. The trip into the woods becomes a sort of rite of passage for the four comrades. They get a tough yet instructive entry into the adult world. The four boys are on the threshold of manhood, and the trip is a kind of confirmation for boys: Are they tough enough to tackle the toughest of all?

After the film we meet in Amalies Hage

Children/youth, but lovely for adults too
Regi: R. Reiner
No age limit and suitable for all.
1hr 29 mins