av Charlotte Myrbråten sist endret 2022-08-08T10:44:32+02:00
  • Filmvisning: Bergen i all beskjedenhet - ukrainsk teksting
  • 2022-08-31T18:00:00+02:00
  • 2022-08-31T19:30:00+02:00
  • «БЕРГЕН – у всій своїй скромності» — це гумористичний, самопринизливий і зворушливий документальний фільм, який розкриває душу та серце міста.
Onsdag 31. august 18:00
Hovedbiblioteket, Auditoriet

95139006
Дощ, гумор, пристрасть, сварки, катастрофи, комплекси, вечірки та екстравагантність – ось деякі з складових зізнання у коханні Бергену. Історії розповідають звичайні та відомі мешканці міста, а фільм заснований на архівах унікальних кадрів і музичних композицій Бергена за понад століття.

«BERGEN – i all beskjedenhet» er en humoristisk, selvironisk og rørende dokumentarfilm som utforsker byens sjel og hjerte.
Regnet, humoren, lidenskapen, kranglene, katastrofene, kompleksene, festene og ekstravagansen er noen av ingrediensene i denne kjærlighetserklæringen til Bergen. Historiene fortelles av kjente og ukjente stemmer fra byen, og filmen er basert på et skattkammer av unik arkivfilm og bergensmusikk fra mer enn hundre år.

Filmvisning: Bergen i all beskjedenhet - ukrainsk teksting

• Onsdag 31. august