Glemt passord?   Registrer deg her.
av Marie Amdam sist endret 2019-12-13T11:03:40+01:00
Tirsdag 17. mars 18:00
Hovedbiblioteket, Amalies Hage

Vi bor på et forsvinnende lite sandkorn i et ufattelig stort univers – et univers vi har begynt å forstå mye mer av de siste årene. Dette er et foredrag om universet, hva vi vet om det og hva vi ennå ikke vet. Ikke minst skal det handle om de 95 prosentene av universets innhold som vi kaller mørk materie og mørk energi.

Jostein Riiser Kristiansen er astrofysiker og har skrevet boka Det usynlige universet. Boken er utgitt på Humanist forlag.

Foredraget vil foregå i Amalies HageBergen Offentlige Bibliotek. Det vil være mulighet for kjøp av mat og drikke i kafeen.

Foredraget er gratis og arrangeres av aktivitetsutvalget i Human-Etisk Forbund Hordaland. Det er åpent for både medlemmer og ikke-medlemmer i Human-Etisk Forbund. Har du noen spørsmål, ta kontakt med koordinator i aktivitetsutvalget, Christian Lomsdalen.

Amalies Hage (kart)