av Marie Amdam sist endret 2021-04-26T10:29:12+02:00
Foredrag om husleierett med Jussformidlingen.
Torsdag 20. mai 18:00
Hovedbiblioteket, Auditoriet

Vet du hva du har krav på når du oppdager mugg i leiligheten? Kan utleier ta seg inn i boligen uten at du er klar over det? Hva betyr det egentlig at du inngår en tidsbestemt leieavtale?

Vi i Jussformidlingen mottar ofte henvendelser fra leietakere som står i en vanskelig situasjon grunnet problemer med utleier. Vi vil derfor holde et foredrag hvor vi gir råd og tips til hva det er lurt å være klar over når man leier et sted å bo.
Foredraget begynner kl. 18:00

Foredrag om husleierett på Bergen Offentlige Bibliotek

Foredrag om husleierett med Jussformidlingen.

• Torsdag 20. mai
  • Hovedbiblioteket, Auditoriet