Glemt passord?   Registrer deg her.
av Marie Amdam sist endret 2020-07-22T14:40:27+02:00
Forfatter Nina Lykke har med "Nei og atter nei" og "Full spredning" virkelig befestet seg som en av de skarpeste observatørene av norsk middelklasse. Møt henne til forfattersamtale på biblioteket.
Onsdag 21. oktober 18:00
Hovedbiblioteket, Musikkavdelingen

Elin har flyttet inn på legekontoret sitt, hvor pasientene kommer strømmende dagen lang med alle sine skavanker og lidelser. I to tiår har Elin vært fastlege. Minst like lenge har hun vært gift med Aksel. Men før Aksel fantes Bjørn, som plutselig dukket opp på Facebook, og som har snudd opp ned på alt. Elin vet at noe må løsne, men foreløpig sitter hun fast på kontoret, i en slags katatonisk tilstand. I kroken står plastskjelettet Tore og ler av henne. Og hjemme i rekkehuset sitter Aksel og raser - med mindre han har lagt seg til med den fraskilte nabovenninnen Gro.

Full spredning er en roman om selvinnsiktens forbannelser og fornektelsens velsignelser. Med denne boken flytter Nina Lykke grensene for hva en legeroman kan være.

Samtalen ledes av Therese Pedersen, ansatt ved biblioteket.

Musikkavdelingen, 2. etg.

Forfattersamtale med Nina Lykke

• Onsdag 21. oktober
  • Hovedbiblioteket, Musikkavdelingen

Samtalen ledes av Therese Pedersen, ansatt ved biblioteket.

Musikkavdelingen, 2. etg.