av Lasse Jørgensen sist endret 2021-02-11T16:29:09+01:00
Opplev fremtiden slik den ble forestilt på tidlig nittitall.
Torsdag 25. februar 14:00
På Twitch

Interessert i retro-gaming? Sci-fi-klassikerne Another World og Flashback fra begynnelsen av nittitallet ble gjenutgitt i samleutgave for litt over et år siden, og spillteamet er klar for litt nostalgisk spill-arkeologi.

I videoserien Første timen av møtes spillteamet på Twitch for sammen å oppleve første timen av et spill i bibliotekets spillsamling.

Følg med i levende live på bibliotekets Twitch-kanal torsdag kl. 14:00, eller opptak på YouTube i ettertid.

Har du lyst til å spille spillet? Bestill her.

Følg hendelsen på Facebook her.

Første timen av Another world & Flashback

Opplev fremtiden slik den ble forestilt på tidlig nittitall.

• Torsdag 25. februar
  • På Twitch

Har du lyst til å spille spillet? Bestill her.

Følg hendelsen på Facebook her.