av Lasse Jørgensen sist endret 2021-08-18T14:41:40+02:00
Gjør deg klar for åttitallet innhyllet i neon!
Torsdag 26. august 14:00
På Twitch

Storspillet Cyberpunk 2077 var for mange uspillbart da det ble sluppet i desember. Har de siste ni månedene med etterutvikling rett opp i feilene?

I videoserien Første timen av møtes spillteamet på Twitch for sammen å oppleve første timen av et spill i bibliotekets spillsamling.

Følg med i levende live på bibliotekets Twitch-kanal torsdag kl. 14:00, eller opptak på YouTube i ettertid.

Følg hendelsen på Facebook her.

Første timen av Cyberpunk 2077

Gjør deg klar for åttitallet innhyllet i neon!

• Torsdag 26. august
  • På Twitch

Følg hendelsen på Facebook her.