av Lasse Jørgensen sist endret 2020-09-17T14:52:55+02:00
Bli med på første timen av Far Cry Primal. Spillteamet strømmer direkte på Twitch.tv fra kl. 14:00. PEGI 18 år.
Torsdag 24. september 14:00
På Twitch.tv

Ser du etter gode spill-anbefalinger som også gir et innblikk i hvordan spillet fungerer? I videoserien Første timen av møtes Spillteamet på Twitch for sammen å oppleve første timen av et spill i bibliotekets spillsamling.

Denne gangen prøver vi Far Cry Primal! Bli med inn i den mesolittiske tidsalder, hvor urtidsmennesket levde i konstant frykt for litt for nærtgående sabeltann-kattepuser. Er vi heldige, får vi kanskje oppleve mammut-jakt!

Følg med i levende live på bibliotekets Twitch-kanal torsdag kl. 14, eller se opptak på YouTube i ettertid:

Har du lyst til å spille selv? Bestill på nett her.

Følg hendelsen på Facebook her.

Første timen av Far Cry Primal

• Torsdag 24. september
  • På Twitch.tv

Har du lyst til å spille selv? Bestill på nett her.

Følg hendelsen på Facebook her.