av Lasse Jørgensen sist endret 2021-12-07T10:51:58+01:00
Klassikeren er ute i ny drakt.
Torsdag 16. desember 14:00
På Twitch

Vi kikker nærmere på Flåklypa Grand Prix til Nintendo Switch, nyutgaven av spillet fra 2000, utviklet av Ravn Studio i samarbeid med RockPocket Games og Invictus Games.

I videoserien Første timen av møtes spillteamet på Twitch for sammen å oppleve første timen av et spill i bibliotekets spillsamling.

Følg med i levende live på bibliotekets Twitch-kanal torsdag kl. 14:00, eller se opptak på YouTube i ettertid.

Følg hendelsen på Facebook her.

Første timen av Flåklypa Grand Prix

Klassikeren er ute i ny drakt.

• Torsdag 16. desember
  • På Twitch

Følg hendelsen på Facebook her.