av Lasse Jørgensen sist endret 2021-06-15T08:05:00+02:00
Vårsemesterets siste livestrøm sender oss rakt til helheimen med Perfectly ParaNormals puzzle-plattformer, Helheim Hassle.
Torsdag 24. juni 14:00
På Twitch

I videoserien Første timen av møtes spillteamet på Twitch for sammen å oppleve første timen av et spill i bibliotekets spillsamling.

Følg med i levende live på bibliotekets Twitch-kanal torsdag kl. 14:00, eller opptak på YouTube i ettertid.

Følg hendelsen på Facebook her.

Første timen av Helheim Hassle

• Torsdag 24. juni
  • På Twitch

Følg hendelsen på Facebook her.