av Lasse Jørgensen sist endret 2021-01-13T11:07:14+01:00
Bli med inn i den greske myteverdenen på Fenyx' vinger.
Torsdag 28. januar 14:00
På twitch.tv

Ser du etter gode spill-anbefalinger som også gir innblikk i hvordan spillet fungerer? I videoserien Første timen av møtes spillteamet på Twitch for sammen å oppleve første timen av et spill i bibliotekets spillsamling.

Vi stuper inn i det nye året med Immortals Fenyx Rising, fersk fra bestillingslisten. Bør vi forberede oss på God of War i Ubisoft-drakt, eller kommer vi til å få servert noe helt annet?

Følg med i levende live på bibliotekets Twitch-kanal torsdag kl. 14, eller se opptak på YouTube i ettertid.

Har du lyst til å låne spillet? Bestill spillet her.

Følg hendelsen på Facebook her.

Første timen av Immortals Fenyx Rising

Bli med inn i den greske myteverdenen på Fenyx' vinger.

• Torsdag 28. januar
  • På twitch.tv

Har du lyst til å låne spillet? Bestill spillet her.

Følg hendelsen på Facebook her.