av Lasse Jørgensen sist endret 2021-12-21T15:30:01+01:00
Opplev første timen av det prisvinnende samarbeidsspillet 'It Takes Two' sammen med spillteamet!
Torsdag 27. januar 14:00
På Twitch

Ekteparet May og Cody er på bruddets rand, men på mystisk vis kastes de inn i lekeverdenen til datteren Rose, og må jobbe seg gjennom problemene sine for å bli fri. Er spillteamet de rette til å redde ekteskapet, eller blir dette ekspressfart inn i singellivet?

I videoserien Første timen av møtes spillteamet på Twitch for sammen å oppleve første timen av et spill i bibliotekets spillsamling.

Følg med i levende live på bibliotekets Twitch-kanal torsdag kl. 14:00, eller se opptak på YouTube i ettertid.

Følg hendelsen på Facebook her.

Første timen av It Takes Two

• Torsdag 27. januar
  • På Twitch

Følg hendelsen på Facebook her.