av Lasse Jørgensen sist endret 2023-01-03T14:21:55+01:00
Endelig er et av Nintendos mest populære spill tilgjengelig i biblioteket!
Torsdag 26. januar 18:00
Hovedbiblioteket, UROM

5556 8500

Klarer spillteamet svingene på Rainbow Road, eller blir det seksti lange minutter med Lakitu-fisking?

I Første timen av kan du sammen med spillteamet på Bergen Offentlige Bibliotek oppleve første timen av et spill i bibliotekets samling. Spillene er tilgjengelig til hjemlån, ofte til forskjellige spillplattformer.

Første timen av sendes direkte fra UROM på Hovedbiblioteket, og er åpent for publikum. Du kan også se hendelsen på bibliotekets Twitch-kanal direkte, eller som opptak på YouTube i ettertid.

LÅN SPILLET: Nintendo Switch

Følg hendelsen på Facebook her.

Første timen av Mario Kart 8 Deluxe

Endelig er et av Nintendos mest populære spill tilgjengelig i biblioteket!

• Torsdag 26. januar
  • Hovedbiblioteket, UROM

LÅN SPILLET: Nintendo Switch

Følg hendelsen på Facebook her.