av Lasse Jørgensen sist endret 2021-10-09T12:49:47+02:00
La deg innhylle i oktobermånedens grøsserstemning sammen med spillteamet.
Torsdag 28. oktober 14:00
På Twitch

Oktober måned er for mange synonymt med monstre og skrekk, noe det bugner av i Resident Evil-serien, denne gangen lagt til en idyllisk, bortgjemt lansdby et sted i øst-Europa. Tar spillteamet rollen som monsterjegere denne gangen? Eller ender vi opp som byttet?

I videoserien Første timen av møtes spillteamet på Twitch for sammen å oppleve første timen av et spill i bibliotekets spillsamling.

Følg med i levende live på bibliotekets Twitch-kanal torsdag kl. 14:00, eller opptak på YouTube i ettertid.

Følg hendelsen på Facebook her.

Første timen av Resident Evil Village

La deg innhylle i oktobermånedens grøsserstemning sammen med spillteamet.

• Torsdag 28. oktober
  • På Twitch

Følg hendelsen på Facebook her.