av Lasse Jørgensen sist endret 2020-11-10T15:29:31+01:00
Realiser småbruksdrømmen i Stardew Valley sammen med Spillteamet!
Torsdag 26. november 14:00
På Twitch
Ser du etter gode spill-anbefalinger som også gir et innblikk i hvordan spillet fungerer? I videoserien Første timen av møtes Spillteamet på Twitch for sammen å oppleve første timen av et spill i bibliotekets spillsamling.

Legg storbyens mas bak deg og bli med til Stardew Valley, hvor småbruksdrømmen kan gå i oppfyllelse. I denne koselige simuleringen vil man da ikke trenge en DEATH COUNTER. Eller... ?

Følg med i levende live på bibliotekets Twitch-kanal torsdag kl. 14, eller se opptak på YouTube i ettertid.

Har du lyst til å spille selv? Bestill spillet her.

Følg hendelsen på Facebook her.

Første timen av Stardew Valley

Realiser småbruksdrømmen i Stardew Valley sammen med Spillteamet!

• Torsdag 26. november
  • På Twitch

Har du lyst til å spille selv? Bestill spillet her.

Følg hendelsen på Facebook her.