av Lasse Jørgensen sist endret 2021-03-03T11:57:33+02:00
Du, meg, villmarken og fiskestangen. Kan livet bli bedre enn dette?
Torsdag 25. mars 14:00
På Twitch

Syns du at fisking er kos, men er ikke helt fæn av å sløye fangsten? Bli med på heldigital fisketur sammen med spillteamet!

I videoserien Første timen av møtes spillteamet på Twitch for sammen å oppleve første timen av et spill i bibliotekets spillsamling.

Følg med i levende live på bibliotekets Twitch-kanal torsdag kl. 14:00, eller opptak på YouTube i ettertid.

Har du lyst til å spille spillet? Bestill her.

Følg hendelsen på Facebook her.

Første timen av The Fisherman : fishing planet

Du, meg, villmarken og fiskestangen. Kan livet bli bedre enn dette?

• Torsdag 25. mars
  • På Twitch

Har du lyst til å spille spillet? Bestill her.

Følg hendelsen på Facebook her.