av Lasse Jørgensen sist endret 2021-04-14T12:24:41+02:00
Blir det skandale eller seier?
Torsdag 27. mai 14:00
På Twitch

Børst støvet av sykkeltrikoten og bli med på en digital sykkeltur i vakre Frankrike. Tour de France starter opp 24. juni, og vi varmer opp med fjorårets utgave til PS4.

I videoserien Første timen av møtes spillteamet på Twitch for sammen å oppleve første timen av et spill i bibliotekets spillsamling.

Følg med i levende live på bibliotekets Twitch-kanal torsdag kl. 14:00, eller opptak på YouTube i ettertid.

Har du lyst til å spille spillet? Bestill her.

Følg hendelsen på Facebook her.

Første timen av Tour de France : 2020

Blir det skandale eller seier?

• Torsdag 27. mai
  • På Twitch

Har du lyst til å spille spillet? Bestill her.

Følg hendelsen på Facebook her.