av Lasse Jørgensen sist endret 2023-01-19T15:43:12+01:00
Den røde reven rir igjen!
Torsdag 23. februar 18:00
Hovedbiblioteket, UROM

5556 8500

Den kårdefektende Robin Hood-figuren Zorro har endelig fått nytt spill, til stor glede for oss som var ung på tidlig 90-tall. Bli med til solfylte California sammen med spillteamet!

Første timen av kan du sammen med spillteamet på Bergen Offentlige Bibliotek oppleve første timen av et spill i bibliotekets samling. Spillene er tilgjengelig til hjemlån, ofte til forskjellige spillplattformer.

Første timen av sendes direkte fra UROM på Hovedbiblioteket, og er åpent for publikum. Du kan også se hendelsen på bibliotekets Twitch-kanal direkte, eller som opptak på YouTube i ettertid.

LÅN SPILLET: Switch PlayStation 4 / Xbox Series

Følg hendelsen på Facebook

Første timen av Zorro: the chronicles

Den røde reven rir igjen!

• Torsdag 23. februar
  • Hovedbiblioteket, UROM