Glemt passord/pinkode?   Registrer deg her.
by Mari Stokke-Bakken last modified 2017-03-24T07:01:32+00:00
Forfatter, dramatiker, tegneserietegner, regissør og komiker Knut Nærum har valgt seg ut fem titler fra bibliotekets kjernesamling som han vil fortelle oss mer om.
Tirsdag 28. mars 19:00
Hovedbiblioteket, UROM
Når Knut Nærum gjester biblioteket for å snakke om sine favoritter fra kjernesamlingen, blir det en kveld i fabelprosaens navn, skjønt ikke den eventyrlige og magiske delen av den. De utvalgte bøkene tar for seg blant annet dystopiske fremtidssamfunn og vitenskapens fallitt. Utgivelsene spenner fra tidsrommet 1818-2003, mens handlingen i bøkene spenner fra 1700-tallet til år 802 701. Det er bare å glede seg til et etterlengtet påfyll av dystre visjoner for menneskeheten. Med bilder. Kanskje en og annen vits.

Kjernesamlingen består av hundre bøker vi på biblioteket har valgt ut og vil vie ekstra oppmerksomhet i tiden som kommer.