av Camilla Grindheim Larsen sist endret 2022-11-25T08:45:34+01:00
Utstilling i forbindelse med Gjenbruksuken 2022, av Lea Sangolt i samarbeid med Bergen Offentlige Bibliotek.
Fredag 25. november 09:00
Hovedbiblioteket, Midtrommet

Gjenbruksuken 2022 går av stabelen 21.-27. november.

På Hovedbiblioteket vil du kunne få med deg utstillingen Fra skrot til skatt / From Trash to Treasure.
Utstillingen står fremme hele uken.

Om utstillingen

Utstillingen inneholder 4 stk. møbler laget av gjenbrukte materialer - et bord av en gammel bordplate, en pute fylt med gamle stoffrester. Lampe utformet av et stykke metall, et stykke tre og et gammelt metallrør. Og en stol som består av treverk fra en gammel bordplate, og greinene til et tre. Møblene blir vist sammen med bøker som omhandler gjenbruk, sirkulær økonomi, DIY eller bærekraft. Under byggeprosessen kommer kunstner til å legge ut bilder på sin Instagram konto, og ved hjelp av en QR-kode på podiet, kan de som ser utstillingen kunne ta en titt på hvordan kunstneren jobbet med møblene.

Fra skrot til skatt / From Trash to Treasure - Utstilling under Gjenbruksuken

• Fredag 25. november
  • Hovedbiblioteket, Midtrommet

Gjenbruksuken 2022 går av stabelen 21.-27. november.

Utstillingen står fremme hele uken.

Om utstillingen