Glemt passord?   Registrer deg her.
av Marie Amdam sist endret 2020-07-22T14:25:56+02:00
  • Fra troende og prest til sekulær humanist
  • 2021-02-02T18:00:00+01:00
  • 2021-02-02T19:30:00+01:00
  • Dagfinn Ullestad er misjonærbarn, og har levd hele sitt liv tett på kristen kulturtradisjon og på kirken. Fra han var sent i tenårene har han arbeidet i og rundt kirken. Fra sommerjobben som graver i Lund, til elleve år som prest i Varanger og videre til seks år som fengselsprest i Kristiansand.
Tirsdag 2. februar 18:00
Hovedbiblioteket, Amalies Hage

Ullestad skildrer sin bakgrunn i kirken og i den kristne trostradisjonen med hengivenhet, klokskap og varm nysgjerrighet. Hvorfor ble det da slik at han måtte bryte med kristen tro og tradisjon i voksen alder?

Dagfinn Ullestad er utdannet teolog fra Teologisk fakultet ved Universitetet i Oslo. Han har vært menighetsprest i Vadsø (1992-2002), daglig leder i Torridal menighet (2002-2005) og fengselsprest i Kristiansand, ansatt av Kirkens Bymisjon (2005-2011). Han har en MBA fra Universitetet i Stavanger og arbeider nå som frilans. Ullestad har i dag tillitsverv for Human-Etisk Forbund.

Møtet arrangeres i Amalies Hage på Bergen Offentlige Bibliotek og er åpent for alle. Det er mulig å kjøpe noe å spise eller noe å drikke i kafeen. Del gjerne arrangementet med en venn eller bekjent. Vi følger de smittevernstiltakene som gjelder på møtetidspunktet.

Foredraget er gratis og arrangeres av aktivitetsutvalget i Human-Etisk Forbund Hordaland. Det er åpent for både medlemmer og ikke-medlemmer i Human-Etisk Forbund. Har du noen spørsmål, ta kontakt med koordinator i aktivitetsutvalget, Christian Lomsdalen

Fra troende og prest til sekulær humanist

• Tirsdag 2. februar
  • Hovedbiblioteket, Amalies Hage