av Charlotte Myrbråten sist endret 2022-02-03T16:02:56+02:00
  • Frigjorte tider? Om kjønn, kjærlighet, feminisme og moral(isme).
  • 2022-03-30T18:00:00+02:00
  • 2022-03-30T19:00:00+02:00
  • Hvordan har synet på seksuell frigjøring, kjærlighet, feminisme og moral endret seg (eller svingt) siden 60-70-tallet? Er vi friere nå? Hvordan? Og hva med kjernefamilien? Hvorfor står den så sterkt? Og hvordan har den feministiske frigjøringen endret seg siden 1970-tallet?
Onsdag 30. mars 18:00
Hovedbiblioteket, Amalies hage

Vi har invitert et kompetent panel til å diskutere disse spørsmålene.

- Fra Sverige kommer forfatter og journalist Anna-Lena Lodenius. Hun er redaktør for boken Frigjorda tider: när porren blev kultur och kulturen blev porr.
- Ellen Mortensen er professor emerita, allmenn litteraturvitenskap. Hun har dessuten vært leder på SKOK og fulgt feminismens utvikling tett.
- Frode Helmich Pedersen er førsteamanuensis, nordisk litteraturvitenskap. Han har nylig gitt ut boken Splinten i øyet. Han skrev også et essay i Samtiden der han problematiserte spørsmålene om hvordan sex og samliv organiseres.

Frigjorte tider? Om kjønn, kjærlighet, feminisme og moral(isme).

• Onsdag 30. mars
  • Hovedbiblioteket, Amalies hage

Vi har invitert et kompetent panel til å diskutere disse spørsmålene.