av Marie Amdam sist endret 2020-10-07T11:54:44+01:00
En av livets store utfordringer har alltid vært å finne “den store kjærligheten”. Vi har vært opptatte av det siden tidenes morgen, fra Tristan og Isolde til Noora og William.
Tirsdag 13. oktober 08:30
Hovedbiblioteket, Amalies Hage

Jakten på kjærligheten gått fra kontaktannonser til Tinder og sukker.no, den klassiske datingen har blitt byttet ut med chatting og one night stands. Hvordan orienterer man seg i et terreng der kjærlighet blir styrt av algoritmer? Og hva skjer egentlig hvis man ikke finner noen å dele livet sitt med?

Med oss i panelet har vi Aftenpostens kjærlighetsguru Frode Thuen og journalist og forfatter Kjersti Kvam, som skal guide oss gjennom datinglandskapet anno 2020.

PANELDELTAKERE:
- Frode Thuen, psykolog og spaltist i Aftenposten
- Kjersti Kvam, journalist og forfatter

——————————————————————
SMITTEVERNSREGLER
Studentersamfunnet i Bergen holder seg stadig oppdatert på smittevernsregler.
Vi etterstreber vi at alle våre arrangementer møter pålagte krav og råd fra helsemyndighetene. Vi tar forbehold om at våre arrangementer kan bli avlyst dersom vi får pålegg om dette.
Vi holder lokalene våre både luftige og renslige, med tilgang til håndvask og håndsprit. I henhold til regjeringens krav må vi også føre gjestelister på alle våre arrangementer. Det vil derfor være forhåndssalg av semesterbilletter i høst.
Det er viktig for oss at publikum også tar ansvar. Vi har følgende oppfordringer:
* Dersom du føler deg syk, ber vi deg om å holde deg hjemme.
* Hold deg også hjemme dersom du har grunn til å tro at du kan være smittet.
* Hold minst 1 meters avstand fra andre enn dine nærmeste.
* Dersom du har vært utenlands, ber vi deg om å vennligst avvente med å benytte deg av våre arrangementer de neste ti dagene.
MEDLEMSKAP OG INNGANGSBILLETT
Det kreves medlemskap for å delta på arrangementet i regi av Studentersamfunnet i Bergen. Medlemskap er åpent for alle, og kan kjøpes for 50 kr i døren. Medlemskap gir deg fri inngang på alle ordinære arrangement innerverende semester. Du kjøper billett ved å trykke på linken lenger opp i arrangementet.

Frokost med Studentersamfunnet: Dating i 2020

• Tirsdag 13. oktober
  • Hovedbiblioteket, Amalies Hage

PANELDELTAKERE:
- Frode Thuen, psykolog og spaltist i Aftenposten
- Kjersti Kvam, journalist og forfatter

——————————————————————
SMITTEVERNSREGLER
Studentersamfunnet i Bergen holder seg stadig oppdatert på smittevernsregler.
* Dersom du føler deg syk, ber vi deg om å holde deg hjemme.
* Hold deg også hjemme dersom du har grunn til å tro at du kan være smittet.
* Hold minst 1 meters avstand fra andre enn dine nærmeste.
MEDLEMSKAP OG INNGANGSBILLETT