av Charlotte Myrbråten sist endret 2021-12-06T10:39:57+01:00
Bioteknologirådet inviterer til frokostforedrag med Hildegunn Høberg Vetti, overlege ved Regionalt kompetansesenter for arvelig kreft i Helse Bergen og førsteamanuensis ved VID vitenskapelige høgskole.
Tirsdag 7. desember 08:30
Hovedbiblioteket, Amalies hage

95139006

Gentester kan være et verktøy både for å forebygge sykdom og gi målrettet behandling. Helsevesenet opplever økt etterspørsel etter genetisk utredning og veiledning. Samtidig vet vi at mange som oppfyller kriterier for gentest som aldri får tilbudet. Når er gentesting riktig? Hva kan gentesting bety for pasienten og familien ved arvelig kreft? Og hva kan vi oppnå med mer og bedre bruk av gentester?

Sted: Kafé Amalies hage, Bergen offentlige bibliotek, Strømgaten 6

Gratis og åpent for alle.
Frokostservering fra kl. 8.00.
Møtet strømmes: Lenke kommer her.

PÅMELDING:

Frokostforedrag: Hva kan gentester bety i kampen mot arvelig kreft?

• Tirsdag 7. desember
  • Hovedbiblioteket, Amalies hage

Sted: Kafé Amalies hage, Bergen offentlige bibliotek, Strømgaten 6

Gratis og åpent for alle.
Frokostservering fra kl. 8.00.
Møtet strømmes: Lenke kommer her.

PÅMELDING: