Glemt passord/pinkode?   Registrer deg her.
by Ida Amalie Svensson last modified 2017-03-17T12:29:10+00:00
Studentersamfunnet i Bergen inviterer til frokostmøte om overvåkning, privatliv, og det moderne datasamfunnet.
Tirsdag 21. mars 08:30
Hovedbiblioteket, Amalies Hage

977 501 06

Er kampen mot overvåkningssamfunnet tapt? Har vi frivillig gitt opp ideen om et privatliv fordi deling av personlig informasjon gjør hverdagen så mye enklere?
Denne samtalen kommer i etterkant av Wikileaks sitt slipp av detaljer om CIAs omfattende overvåkningskapasitet, og etter at flere politikere den siste tiden har foreslått endringer og implementering av lover for å tillate mer overvåkning i frykt for terror.

Med oss har vi Eirik Løkke, rådgiver i Civita og tidligere digital rådgiver i UNICEF Norge. Han har også gitt ut boken “Personvern - etter Snowden”, som omhandler konsekvensene av at private selskaper stadig får tilgang til mer av vårt digitale privatliv.

Rolf Ivo Beev kommer også. Han er universitetslektor i digital kultur ved UiB, er tilknyttet forskergruppen "digital kultur" som tar for seg samvirkninger mellom teknologi og kultur.

Det kreves medlemskap for å delta på arrangementer i regi av Samfunnet. Medlemskap er åpent for alle, og kan kjøpes i døra for 50,- kr. Dette gir deg gratis inngang på alle ordinære arrangementer inneværende semester. Gratis frokost og kaffe til de 50 første som møter opp!
Emneknaggen for møtet er #samfaktuelt

Velkommen!