Glemt passord?   Registrer deg her.
av Per Eide sist endret 2020-02-04T12:49:11+01:00
  • Glemte konflikter: Medias dekning av konflikter
  • 2020-05-04T19:00:00+02:00
  • 2020-05-04T20:00:00+02:00
  • TV-skjermer og avisforsider preges stadig av konflikter rundt om i verden. Men ofte fokuserer media på noen få konflikter, mens andre knapt nevnes. Hvorfor er det slik? Hvilken type dekning er det vi som seere og lesere møtes av? Og er det viktig hvordan media fremstiller konfliktene?
Mandag 4. mai 19:00
Landås bibliotek

Medieforsker Elisabeth Eide kommer til Landås bibliotek for å gi oss dypere innsikt i hvordan media håndterer verdens konflikter.

Foredraget er en del av Landås bibliotek sin serie om glemte konflikter.

Elisabeth Eide er professor ved institutt for journalistikk og mediefag ved OsloMet, og har blant annet forsket på norske mediers dekning av krig og konflikter. Hun har gitt ut både romaner og fagbøker, blant annet om Afghanistan og Pakistan. Seneste bøker: På flukt med mobiltelefon. En dyrebar følgesvenn (2017) og Transnational Othering – Global Diversities. Media, Extremism and FreeExpression (2019).