av Charlotte Myrbråten sist endret 2022-01-14T14:39:44+01:00
Foredraget er en del av serien "Hør meg ut - upopulære meninger”. I serien vil vi invitere foredragsholdere som har skrevet om temaer som er betente og omdiskuterte, og som mange har en mening om. Serien er støttet av Fritt ord.
Torsdag 3. mars 18:00
Hovedbiblioteket, Auditoriet

PÅMELDING:

I boken «Om könets existens» hevder den svenske debattanten Kajsa Ekis Ekman at et nytt syn på fenomenet kjønn holder på å bre om seg. Et syn som vender om på hvordan feminismen tradisjonelt har sett på forholdet mellom natur og kultur, biologi og kropp, og som potensielt har vidstrakte politiske konsekvenser.
Boken har utløst mye debatt.

Til Bergen kommer Ekis Ekman for å utdype sitt syn på kropp, biologi og feminisme.

Hør meg ut: Kajsa Ekis Ekman om "Könets existens: tankar om den nya synen på kön."

• Torsdag 3. mars
  • Hovedbiblioteket, Auditoriet
PÅMELDING:

Boken har utløst mye debatt.