av Charlotte Myrbråten sist endret 2022-08-08T10:52:24+02:00
  • Hørte du hva jeg sa?
  • 2022-10-20T17:30:00+02:00
  • 2022-10-20T20:00:00+02:00
  • Hørte du hva jeg sa? er tittelen på det personlige og ærlige foredraget som seksjonsleder Hege Saltnes på Nasjonal behandlingstjeneste for sansetap og psykisk helse (NBSPH), og ektemannen, Knut Rune, har laget. Hun er psykiater og jobber med mennesker med sansetap. Han jobber med prosjekter i inn- og utland for hørselshemmede, for Signo. Hun er hørende. Han er døv/CI-bruker.
Torsdag 20. oktober 17:30
Hovedbiblioteket, Auditoriet

Foredraget retter seg mot hørselshemmede og deres nærpersoner og familie.

«Vi fordyper oss i utfordringer og muligheter i livet som hørselshemmet, i arbeidslivet og hjemme, med familie, venner og kolleger. Det kan være både morsomt og krevende for den som hører dårlig, og for menneskene rundt. Det oppstår pussige situasjoner og det beriker livene til de involverte. Våre erfaringer byr på en rik historie om opp- og nedturer, gleder og frustrasjoner. Foredraget gir noen gode råd og belyser noen viktige utfordringer.»

Tid: Torsdag 20. oktober kl 17:30 – 20:00
Sted: Hovedbiblioteket, Auditoriet
Åpent for alle interesserte

Foredraget blir skrivetolket

Arrangør: HLF Vestland og HLF Bergen
Kontaktperson: Jan Erik Hagesæter studieleiar@hlfhordaland.no - tlf 41295432

Hørte du hva jeg sa?

• Torsdag 20. oktober
  • Hovedbiblioteket, Auditoriet

Foredraget retter seg mot hørselshemmede og deres nærpersoner og familie.

Tid: Torsdag 20. oktober kl 17:30 – 20:00
Sted: Hovedbiblioteket, Auditoriet