Glemt passord?   Registrer deg her.
av Marie Amdam sist endret 2019-05-14T13:53:07+02:00
Onsdag 15. mai 18:00
Hovedbiblioteket, Noterommet.

Filosofiutvalget i HEF Bergen ønsker å belyse forskjeller og likheter mellom humanismen som livssyn og forskjellige politiske ideologier i sin samtaleserie "Humanismen og ...".

Andre person ut er Marte Mjøs Persen fra Arbeiderpartiet som besøker oss for å snakke om sosialdemokratiet som ideologi opp imot livssynshumanismen. Dette foregår i samtale med Christian Lomsdalen fra Filosofiutvalget.

Hva er likt, hva er forskjellig, hvor strides man, og hvor kan man samarbeide? Hvilke forskjeller eller likheter i prinsipper finnes?

Arrangementet er gratis, og åpent for ikke-medlemmer og medlemmer. Arrangementet vil foregå i Amalies HageBergen Offentlige Bibliotek hvor det vil være mulighet for både en kaffe eller et glass vin, og noe å spise på om du ønsker det.

Se Facebooksidene våre for flere arrangementer og nyheter Human-Etisk Forbund Bergen lokallag / Human-Etisk Forbund Hordaland.