Glemt passord?   Registrer deg her.
av Marie Amdam sist endret 2020-07-22T14:10:14+02:00
  • Humanister som majoritet, hva betyr det?
  • 2020-10-27T18:00:00+01:00
  • 2020-10-27T20:00:00+01:00
  • Hva betyr det at det religiøse landsskapet i Norge endrer seg? Hva burde det bety for norsk tros- og livssynspolitikk at innbyggerne rapporterer om manglende guds-tro? Hva betyr det for Human-Etisk Forbund at 2% av befolkningen er medlem i forbundet mens over halvparten av befolkningen rapporterer om at de har et humanistisk og ateistisk livssyn.
Tirsdag 27. oktober 18:00
Hovedbiblioteket, Musikkavdelingen

For å prøve å tenke høyt om dette kommer Christian Lomsdalen, nestleder i Human-Etisk Forbund. Vi håper at du, enten du er enig eller uenig i utgangspunktet, blir med på en samtale om hva dette betyr for norsk tros- og livssynssamfunn, for norsk politikk og for fellesskapet at dette landskapet kan se ut til å være i endring.

Møtet arrangeres på Bergen Offentlige Bibliotek og er åpent for alle. Det er mulig å kjøpe noe å spise eller noe å drikke i Amalies Hage som ligger på Biblioteket. Del gjerne arrangementet med en venn eller bekjent. Vi følger de smittevernstiltakene som gjelder på møtetidspunktet.

Foredraget er gratis og arrangeres av aktivitetsutvalget i Human-Etisk Forbund Hordaland. Det er åpent for både medlemmer og ikke-medlemmer i Human-Etisk Forbund. Har du noen spørsmål, ta kontakt med koordinator i aktivitetsutvalget, Christian Lomsdalen.

Humanister som majoritet, hva betyr det?

• Tirsdag 27. oktober
  • Hovedbiblioteket, Musikkavdelingen