av Arild Ness sist endret 2021-01-08T13:52:29+01:00
  • Hurtigruta ord for ord. Note for note. Tåre for tåre.
  • 2021-03-11T12:00:00+01:00
  • 2021-03-11T13:00:00+01:00
  • De fortapte spillemenn lar turen med Hurtigruten sette et sørgelig punktum for deres lange virke på Bergen Offentlige Bibliotek. Den ene spillemann forlater skuten og etterlater den andre mer fortapt enn noen gang. Alf Kåre Blindheim har sluttet seg til pensjonistenes rekker, men medvirker på en siste reise som tar deg med på en litterær og musikalsk tur langs norskekysten fra Bergen til Kirkenes.
Torsdag 11. mars 12:00
Hovedbiblioteket

PÅMELDING: https://bergenkommune.pameldingssystem.no/hurtigruta

Du får høre både prospektkortfortellinger og havgrøss fra noen av våre fremste forfattere, bundet sammen til en lang sjøreise av Alf Kåre Blindheim. Jan Hemmingsen har med sin danske aksent tolket blant annet flere sanger av Ola og Kari Bremnes, men bli ikke overrasket om han har ryddet plass til en Kim Larsen-låt på bøljan blå.

Hurtigruta ord for ord. Note for note. Tåre for tåre.

• Torsdag 11. mars
  • Hovedbiblioteket