av Arild Ness sist endret 2021-12-01T21:00:32+01:00
  • Huskonsert på biblioteket med Trio Franor
  • 2021-12-09T18:00:00+01:00
  • 2021-12-09T19:00:00+01:00
  • Trioen består av gitarister fra Norge og Frankrike som spiller musikk fra sine hjemland og ellers fjern og nær. Musikken representerer et stort spekter i uttrykk, intensitet og variasjon med element frå både klassisk, samtidsmusikk, jazz, latinamerikansk og folkemusikk.
Torsdag 9. desember 18:00
Hovedbiblioteket, Vårt Vestland (2. etg)

Konserten er et samarbeid mellom Griegakademiet og Bergen Off. Bibliotek.

Velkommen til konsert på biblioteket.

Huskonsert på biblioteket med Trio Franor

• Torsdag 9. desember
  • Hovedbiblioteket, Vårt Vestland (2. etg)

Konserten er et samarbeid mellom Griegakademiet og Bergen Off. Bibliotek.

Velkommen til konsert på biblioteket.