av Marie Amdam sist endret 2022-09-09T15:18:44+02:00
Vet du hva du har krav på når du oppdager mugg i leiligheten? Kan utleier ta seg inn i boligen uten at du er klar over det? Hva betyr det egentlig at du inngår en tidsbestemt leieavtale?
Tirsdag 13. september 18:00
Hovedbiblioteket, Auditoriet

Kom på foredrag med Jussformidlingen den tirsdag 13. september på Bergen Offentlige Bibliotek kl. 18:00 for å vite mer om dine rettigheter som leietaker.

Vi i Jussformidlingen mottar ofte henvendelser fra leietakere som står i en vanskelig situasjon grunnet problemer med utleier. Vi vil derfor holde et foredrag hvor vi gir råd og tips til hva det er lurt å være klar over når man leier et sted å bo. Vi kan bistå med både generell veiledning og behandle konkrete saker i tvister mellom leietakere og arbeidstaker.

Husleierett: Hvordan unngå å bli lurt?

• Tirsdag 13. september
  • Hovedbiblioteket, Auditoriet