av Charlotte Myrbråten sist endret 2021-09-22T11:37:42+02:00
Onsdag 20. oktober 18:00
Hovedbiblioteket, Amalies hage

Huslyden er tilbake!

Konsertserien "Huslyden" inviterer en artist til å plukke en plate fra vår samling, som deretter tolkes og fremføres i biblioteket.
Det vil også bli plateprat med artisten om hvorfor nettopp denne platen ble valgt, før artisten fremfører sine egne tolkninger.

Først ut i høst er Action The Man (Selim Mutic)!

Selim Mutic, begynte å lage musikk på slutten av 90-tallet, og har siden den gang utvidet sitt musikalske landskap i en helt egen retning. Lydbildet kjennetegnes av tunge hip- hop-beats i samspill med jungel-inspirerte basslinjer. Tekstlandskapet har en bredde som går fra brutalt ærlig og vakkert, til morsomme betraktninger av livet sett gjennom øynene til en handlingens mann.

Huslyden#1 med Action The Man.

Konsertserie og plateprat.

• Onsdag 20. oktober
  • Hovedbiblioteket, Amalies hage
Huslyden er tilbake!

Først ut i høst er Action The Man (Selim Mutic)!