Glemt passord/pinkode?   Registrer deg her.
by Ida Amalie Svensson last modified 2017-02-23T22:48:04+00:00
Årets første Huslyd-konsert vies til the late, great Miss Sharon Jones.
Torsdag 23. februar 20:00
Hovedbiblioteket, Musikkavdelingen

97 75 01 06

Den fantastiske soulartisten Sharon Jones gikk bort den 18. november 2016 etter en tid med sykdom. Hun var beryktet for sine enestående konserter og etterlater oss med flere tidløse plateutgivelser, blant annet sammen med hennes energiske fellesskap i bandet The Dap-Kings.

En rekke musikere i Bergen har gått sammen for å hylle hennes storhet og minnes de glimrende låtene hennes under kveldens Huslyden. Før konserten blir det plateprat med bandet om låtutvalget de har gjort, før bandet fremfører sine tolkninger. Til slutt vil de også spille noen av sine egne låter.

I bandet:

Rakel Anna Kristjansdottir - vokal

Nils Henrik Sag- våg - bass

Kasper Waag - trommer

Bård Aarvik - gitar

Torbjørn Brandal - gitar

Jonas Flemsæter Hamre - barysax

Håvar Skaugen - tenorsax

Andreas Hesselberg - trompet

Det blir anledning å kjøpe med seg kaffe og annen drikke fra bibliotekskafeen Amalies Hage til Musikkavdelingen.

Huslyden er bibliotekets satsing på musikalitet og tekst: en konsertserie der ulike band har valgt ut en perle i musikksamlingen vår, tatt den med tilbake til øvingslokalet, for så å returnere til Biblioteket og spille opp til konsert.