Glemt passord/pinkode?   Registrer deg her.
by Ida Amalie Svensson last modified 2017-03-24T07:00:29+00:00
  • Huslyden #2: Sigurd Lamark gjør Håkan Hellstöm
  • 2017-03-23T19:00:00+01:00
  • 2017-03-23T21:00:00+01:00
  • Huslyden er bibliotekets satsing på musikalitet og tekst: en konsertserie der ulike band velger ut en perle fra musikksamlingen vår, tar den med til øvingslokalet, for så å returnere med platen som en livekonsert. Denne gangen skal vi til Sverige, når Sigurd Lamark covrer Gøteborg-helten Håkan Hellström.
Torsdag 23. mars 19:00
Hovedbiblioteket, Musikkavdelingen

977 501 06

Lamark er en artist fra Bodø som lager musikk med tekster på sin nordnorske dialekt. Han debuterte med albumet God nok grunn i 2014, et kritikerrost album som ledet til opptredener på flere festivaler. Han overrasket i 2016 med singelen Kroppspoesi, en storslått «siste låta på dansegulvet»-ballade». For tiden jobber Lamark i studio med kremen av norske indiemusikere (deriblant folk fra Kråkesølv og Young Dreams).

Denne kvelden skal Lamark covre Håkan Hellström. Gatetraveren fra Gøteborg ramlet inn i folks hjerter med debuten Känn ingen sorg for mig Göteborg (2000). Siden har han blitt en hel generasjons store pop-poet, entertainer og garantist for sterke følelser.

Det vil også bli plateprat med Lamark om hvorfor nettopp denne platen ble valgt, før artisten fremfører sine tolkninger. Til slutt vil han også spille noen av sine egne låter.