av Charlotte Myrbråten sist endret 2021-12-01T21:05:31+01:00
Torsdag 9. desember 18:00
Hovedbiblioteket, Amalies hage

95139006

Hva er humor gir en vittig og tankevekkende innsikt i hvorfor folk ler av svenskevitser over hele verden (bare ikke i Japan), og hvilken psykologisk funksjon humor har. Det er ikke bare deilig å le, vi må le. Humorens skakke blikk hjelper oss å takle små og store problemer. Humor kan også være brennbart, det viser terrorangrep mot danske og franske satiretegnere.

Foredrag ved forfatter, komiker og kunsthistoriker Markus Gaupås Johansen.

Hva er humor? Med Markus Gaupås Johansen.

Foredrag om humor.

• Torsdag 9. desember
  • Hovedbiblioteket, Amalies hage

Foredrag ved forfatter, komiker og kunsthistoriker Markus Gaupås Johansen.