av Charlotte Myrbråten sist endret 2020-10-12T10:42:00+01:00
  • Hvordan er det å leve åpent som troende og skeiv?
  • 2020-10-14T18:45:00+02:00
  • 2020-10-14T20:00:00+02:00
  • Sammen med Skeivt Kristent Nettverk, Skeiv Verden Vest og HELLO - Studentersamfunnet i Bergen inviterer Sex og Politikk til en panelsamtale om utfordringer skeive møter i troende miljøer. Samtaleformen brukt heter Mohabbat, som er opprinnelig arabisk og vektlegger fortelling og lytting over direkte debatt. Panelsamtalen vil foregå på norsk.
Onsdag 14. oktober 18:45
Hovedbiblioteket, Amalies Hage

95139006
NB!: Grunnet COVID-19 situasjonen må alle deltagere melde seg på arrangementet. Påmeldingsskjema finner du her:

Panelsamtalen finner sted rett før Bergen internasjonale filmfestivals siste visning av KUNSTEN Å VÆRE SYNDIG, en dokumentar som følger Ahmed Umar – politisk flyktning og anerkjent kunstner som i 2015 kom ut som verdens første åpent homofile sudanske mann.

Vi anbefaler alle deltakerne på panelsamtalen å lese om filmen og å kjøpe billett til visningen kl. 20.45 ved å følge linken:

Etter samtalen går vi sammen til siste visning av filmen.
Er du student eller har du migrantbakgrunn? Kontakt HELLO - Studentersamfunnet i Bergen på hello.samfunnet@gmail.com eller hello.ticketing@gmail.com for å undersøke om de har en gratisbillett til deg!

Vi gleder oss til å se deg!

Hvordan er det å leve åpent som troende og skeiv?

• Onsdag 14. oktober
  • Hovedbiblioteket, Amalies Hage

Etter samtalen går vi sammen til siste visning av filmen.

Vi gleder oss til å se deg!